Boylari Küçük Ama Asklari Büyük

Boylari Küçük Ama Asklari Büyük

Trabzon’da yasayan Enes Hacisalihoglu ve Dilek Tomaç, isyerinde baslayan yildirim aski sonrasinda yapilan dügün töreninin ardindan dünya evine girdi.

Trabzon Büyüksehir Belediyesi’nde çalisan Enes Hacisalihoglu (27) ve Dilek Tomaç (28) bir süre önce tanisti. Tanismanin ardindan konusmaya baslayan çift evlenmeye karar verdi. Boylari küçük ama asklari büyük olan çift Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki dügün töreninde gelinlik ve damatliklarini giyerek evlilik hayallerini gerçeklestirdi.

Renkli görüntülerin yasandigi dügünde piste el ele havai fisek ve konfetiler esliginde gelen çift davetlilerce alkis yagmuruna tutulurken, nikah töreninin ardindan pistte uzun süre birlikte oynadi. Çifte yakinlari ve davetliler de eslik ederken, damat Enes Hacisalihoglu heyecanli ve mutlu oldugunu belirterek “Heyecanliyim, mutluyum. Ikimizde belediyede çalisiyorum orada tanistik. Tanismamiz biraz uzun sürdü. Karar verdik ve nisanlandik. Sonunda buraya geldik. Allah’a sükürler olsun. Köyde güzel bir evlilik teklifi yapmistim” dedi.

Gelin Dilek Tomaç ise “Çok heyecanliyim ama ayni zamanda mutluyum. Evlilik teklifi çok güzeldi. Mutluluktan hiçbir sey hatirlamiyorum. Kilitlenmis gibiyim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile