Böyle psikopatlık görülmedi

Böyle psikopatlık görülmedi

Giresun'da alkol bağımlısı babası tarafından darp edilerek yoğun bakıma kaldırılan 10 aylık bebek sevk edildiği Samsun’daki özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Gemilerçekeği Mahallesi'nde iddiaya göre alkol bağımlısı olan E.Y., 10 aylık kızı E.Y.'yi feci şekilde döverek ve boğazını sıkarak ağır yaraladı. Giresun Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan bebek, daha sonra Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Minik E.Y., burada yapılan ilk kontrollerinin ardından Samsun'da özel bir hastaneye sevk edilerek, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 10 aylık E.Y kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baba E.Y. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile