Bozbey'den Rayli Sistem Elestirisi

Bozbey'den Rayli Sistem Elestirisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, “Son 5 yilda Bursa’da tamamlanmis 1 metre rayli sistem ilavesi yapilmadi. Istanbul’da 10 tane hat ayni anda basladi ve tamamlandi” dedi.

CHP Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey seçim çalismalari çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Gün içinde Yunuseli pazarini ve esnafini CHP Osmangazi Belediye Baskan Adayi Erkan Aydin ile gezerek sorunlari dinleyen Bozbey, aksam ise derneklere misafir oluyor. 5 yilda tamamlanmis 1 metre rayli sistemin olmadigini savunan Bozbey, Istanbul’da ise 10 tane rayli sistem hattinin ayni anda baslayarak tamamlandigini dile getirdi.

Gürsu Belediye Baskan Adayi Hasim Öztürk ile Erzurum Ispir Meydanli Köyü Dernegi’nin ziyaret eden Mustafa Bozbey, son 5 yilda Bursa’da verilen sözlerin tutulmadigini söyledi.

Bozbey, “Son 20 yilda, ya da son 10 yilda hadi diyelim hatirlamadik son 5 yilda Bursa’da ne umuyorduk, ne bulduk? Ne degisti? Inan bana bir sey degismedi ve sorunlarimiz katlandi. Çocuklarin, kadinlarin, gençlerin, Bursalilarin beklentileri olmadi, gerçeklesmedi. Bursa’da son 5 yilda tamamlanmis 1 metre rayli sistem ilavesi yapilamadi. Istanbul’da 10 tane hat ayni anda basladi ve tamamlandi. Son 5 yildan söz ediyorum. Bu kentin buna ihtiyaci var” dedi.

“Bursa’nin havasi daha kirli”

“Egitim, sosyal, kültürel alanda ya da çevre alaninda hedeflerin hiçbiri tutmadi, tam tersine bazilari hiç yapilmadi” diyen Bozbey, “Bursa’nin havasi 5 yil önceden daha kirli. Sabah kalktiginizda havayi teneffüs ettiginizde anlarsiniz. Buna keza ovadaki suyumuz her geçen gün daha kirleniyor. Kentsel dönüsüm ya da yapilanmaya baktigimizda onda da gerileme var. Stadyum yapildi, yanina hastaneyi koydular. Bursaspor Süper Lige çikti diyelim ki ve maçta gol oldu seyirci bagirarak seviniyor, hemen 20-30 metre yaninda hastanede bir aile yakinini kaybetti orada acisini yasiyor. Böyle bir sey olabilir mi?” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile