Bozdogan'da Özel, Saha Çalismalarina Devam Ediyor

Bozdogan'da Özel, Saha Çalismalarina Devam Ediyor

Aydin’da adayligi ilk açiklanan isimlerden olan CHP’nin Bozdogan Belediye Baskan Adayi Galip Özel, çalismalarinda devam ediyor. Aydin’da sahaya ilk inen Belediye Baskan adaylarindan olan ve Bozdogan’da siyasete adeta renk katan Galip Özel, Çamlidere Pazari’nda halkla bir araya geldi.

Saha çalismalarina araliksiz devam eden CHP’nin Bozdogan Belediye Baskan adayi Mustafa Galip Özel, her hafta pazar günleri kurulan ve bölgenin simgesi haline gelen Çamlidere Pazari’nda esnaflarin talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretinden dolayi Özel’e basari dileyen pazar esnafi, “Samimiyetiniz için de tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandilar.

Çamlidere Pazari’nda esnaf ziyaretinin ardindan vatandaslari dinleyen Galip Özel “Hem pazar esnafinin hem de vatandaslarin bir araya geldigi pazar yerlerini ziyaret etmeyi önemsiyorum. Bu ziyaretler vatandasin talep ve sorunlarini bizlere yerinde tespit etme imkani veriyor. Yerel yönetim olarak bizler esnafimizin ve vatandaslarimizin yaninda olacagiz, onlari dinleyip ortak akil ve kararla istek, öneri ve taleplerine çözüm getirecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile