Rakipleri Yıldızgücü’nün oluşan karambol sonrası golü bulduğunu kaydeden Bozdoğan Belediyespor Genel Kaptanı Ersin Köse, “Rakibimiz golü bulduktan sonra yüklenmeye çalıştık. Ancak, aradığımız golü bir türlü bulamadık. Rakibimizin de bulduğu golden başka önemli bir pozisyonu olduğunu söyleyemeyiz” dedi.
Önümüzdeki haftayı BAY takım olarak geçireceklerini hatırlatan Köse, “Bu sürede gördüğümüz eksik yanlarımızı tamamlamaya çalışacağız. Oyuncularımız genç ve tecrübesiz. Tecrübe açığını çok çalışarak kapatmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı .
Bozdoğan Tecrübesizliğin Kurbanı
Hafta sonunda evinde ağırladığı Yıldızgücü’ne 1-0’lık skorla mağlup olan Bozdoğan Belediyespor’un genel kaptanı Ersin Köse, tecrübesizliğin kurbanı olduklarını belirtti.



















