Bozkurt Mahalle Temsilcilerine Çalismalari Anlatti

Bozkurt Mahalle Temsilcilerine Çalismalari Anlatti

AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Av. Saffet Bozkurt, ilçedeki 31 mahalle temsilcisi ile uzak baglanti yaparak devam eden çalismalar hakkinda bilgi vererek 2023 Cumhurbaskanligi seçimlerinde ve 2024 yerel seçimlerinde sen ben kavgasi yapmadan birlikte basariya ulasacaklarini söyledi.

AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Av. Saffet Bozkurt, 31 Mahalle Temsilcisi ile bir araya geldi.

Telekonferans yöntemiyle mahalle temsilcileriyle bulusan Bozkurt, sen-ben kavgasini bir kenara birakarak birlikte hedefe yürüyeceklerini ifade etti.

Bozkurt, Mahalle temsilcilerine hitaben yaptigi konusmada sunlari kaydetti: "Kazanimlarimizi kaybetmeme adina, dünya Müslümanlarina, dünya mazlumlarina sahip çikabilme anlaminda Türkiye’nin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a ihtiyaci var. Bu noktada insallah hep beraber hedefe kilitlenerek, 2023 seçimlerinde teskilatlar olarak böyle olacagiz, bütün teskilatlar olarak isin içinde olacagiz, sen-ben kavgasini bir kenara birakacagiz ve birlikte hedefe yürüyecegiz. Insallah bunda muvaffak olacagimizi kesin görüyorum. Gelisen süreç her geçen gün partimizin lehine isliyor. Bunu görüyoruz. Cumhurbaskanimizin azami gayretini görüyoruz, 7/24 sahada. Bizler de AK Parti Eregli ilçe teskilat olarak, Cumhurbaskanimizin hizina yetisemesek de elimizden geleni yapiyoruz."

“Kdz. Eregli’yi AK Belediyecilik ile bulusturacagiz”

Muhalefetin devlet yatirimlari ile ilgili elestirilerine de yanit veren Bozkurt, 2023 Mayis ayina kadar birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Bozkurt konusmasini su sözlerle sürdürdü: "Eregli’de devamli bir sekilde devlet yatirimlari ile ilgili muhalefetin bir muhalefeti söz konusuydu. Devamli bir sekilde ’devlet yatirimlari olmuyor, olmuyor, olmuyor’ seklinde yaklasimlari söz konusuydu. Gelisen süreçte Hükümet Konagi-Emniyet Müdürlügü binasinin ihalesi yapildi. Halk Otobüsleri Kooperatifi oradaki yerlerini bosaltiyor, yakinda insallah insaat baslayacak. Agiz ve Dis Sagligi Merkezinde müteahhit firma çalismalarina basladi.

Özel Egitim Kampüsümüzün de yakinda ihalesi yapilacak. Adli Tip Sube Müdürlügü, ilçe olarak Gebze’den sonra Karadeniz Eregli’de açildi. Bundan sonra süpheli ölümlerde cenazelerimiz sehir disina çikmayacak. Üniversite kampüsü ile alakali bizden önce de çalismalar oldu, emegi geçenlere çok tesekkür ediyorum. Bizim dönemimizde arazilerin tapulari alindi. Erdemir ile de protokol imzalandi. Baska hayirseverlerimiz de var, onlarla da yakin bir zamanda protokoller imzalanacak ve üniversite kampüsü çalismalarimiza hiz verecegiz. Aralik ayina insallah kazma vurulacak. Eregli’ye yeni bir fakülte kazandirma çalismamiz var, bununla ilgili girisimlerimiz yogun bir sekilde devam ediyor. Eregli’ye yaklasik 2 bin kisilik yurt binalari yapilacak. Eregli’ye yeni bir stat yapilmasi ile ilgili çalismalarimiz sürüyor. Her bir noktada, her bir alanda çalisiyoruz. Birçok noktada olumlu gelismeler var. Eksikleri giderme noktasinda teskilatimiz, il baskanimiz ve vekillerimizle beraber bir bütünlük içerisinde hareket ediyoruz. Insallah 2023 mayisina kadar Eregli’de birçok projeyi hayata geçirecegiz. Bundan kimsenin süphesi olmasin. 2024 yilinda yapilacak olan yerel idareler seçimlerinde insallah Eregli’yi AK Belediyecilik ile bulusturacagiz. Burada da kesinlikle ve kesinlikle ayrismaya firsat vermeden, bütünlük içerisinde Eregli’ye hitap edecek adayimizi ortaya koyacagiz ve 2024’ü Eregli’de AK Belediyecilik hizmeti ile bulusturacagimiza olan inancimiz tam."

Bozkurt, ilçede hayata geçirilecek projelerde ve önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde mahalle temsilcilerine büyük görevler düstügünü ifade ederek, önümüzdeki günlerde sik sik bir araya geleceklerini de sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile