Bozova'da Dogalgaz Için Ilk Kazma Vuruldu

Bozova'da Dogalgaz Için Ilk Kazma Vuruldu

Bozova Belediye Baskani Suphi Aksoy’un seçim vaatleri arasinda yer alan dogalgaz için ilçede ilk kazma vuruldu.

Bozova Belediye Baskani Suphi Aksoy girisimleri sonucunda Bozova’nin en büyük eksikliklerinden biri daha çözüme kavusuyor. Görüsmelerin olumlu geçmesinin ardindan Aksoy, ilçe merkezine verilecek olan dogalgaz için ilk kazma vuruldugu müjdesini verdi. Çalismasina baslanan dogalgaz, kis aylarinda Bozova ilçe merkezine verilecegi bildirildi.

Bozova’ya verilecek olan dogalgaz için düzenlenen törende konusan AKSA Dogalgaz Sanliurfa Bölge Müdürü Muhammed Nezih Ural, “Bugün burada çalismasina baslayacagimiz dogalgazi Bozova ilçemize insallah kis aylari öncesinde tamamlayarak ilk mesaleyi yakacagiz. Dogalgaz simdiden Bozova ilçemize hayirli olsun” dedi.

Bozova Belediye Baskani Suphi Aksoy ise, ”Bugün burada kazi çalismalarina basladigimiz ve kisa süre içerisinde Bozova ilçemize kazandiracagimiz dogalgaz ilçemize hayirli olsun. Bugüne kadar ne söz verdiysem halkimiz için ne yapilmasi gerekiyorsa hizmet anlaminda hepsini yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Bugün burada ilk kazmasini vurdugumuz dogalgazimiz simdiden tüm halkimiza ve ilçemize hayirli olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile