Bozüyük Belediyesi İle Osmangazi Belediyesi Kardeş Oldu

Bozüyük Belediyesi İle Osmangazi Belediyesi Kardeş Oldu

Bozüyük Belediyesi ile Bursa’nın Osmangazi Belediyesi arasında düzenlenen Kardeş Şehir Protokolü imzalanarak yürürlüğe girdi. İmzalanan protokol ile karşılıklı teknik bilgi, proje ve tecrübe paylaşımında bulunularak Bozüyük’ün gelişimine katkı sağlanacak.

Bursa Osmangazi Belediyesi binasında düzenlenen Kardeş Şehir Protokolü imza törenine, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile her iki belediyenin de başkan yardımcıları katıldı.

İmza töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, protokolün her iki belediye için de hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak “Kardeş Belediyemiz olan Bozüyük Belediyesi ile tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunacağız. İster teknik konularda, ister proje konularında olsun her zaman yardıma hazırız” dedi.

Ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise “Bursa Osmangazi Belediyesi’nin teknik bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak, Bozüyük’ümüzü modern projelerle geliştirmek için Osmangazi Belediye’miz ile Bozüyük Belediye’mizi kardeş şehir ilan ettik. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Başkan Bakıcı ayrıca, Ankara ve İstanbul arasındaki mesafeyi 2,5 saate indiren Yüksek Hızlı Tren’e ulaşımları için Bozüyük Yüksek Hızlı Tren İstasyonun yeterli alt yapıya ve gerekli imkânlara sahip olduğunu belirterek tüm Bursalıları Bozüyük’e davet etti.

İmza töreninin sonunda Kardeş Şehir Protokolü, protokolün hayırlı ve uğurlu olması temennileriyle her iki belediye başkanı tarafından da imzalanarak yürürlüğe girdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile