Bozüyük Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi

Bozüyük Belediyesinde çalışan memurlara yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) düzenlenen törenle imzalandı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Metristepe Kültür Merkezi'nde Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı'nın da katıldığı imza töreninde, göreve geldikleri ilk günden itibaren yönetim olarak çalışan kamu çalışanlarının hakkının verilmesi konusuna özen gösterdiklerini söyledi.

Çalışanların gerek fiziki gerekse maddi şartlarının iyileştirilmesi için ellerinden geleni fazlasıyla yapmaya gayret gösterdiklerini ifade eden eden Bakıcı, "Tek isteğimiz çalışanlarında vatandaşımıza hizmet noktasında mesaisinin hakkını vererek çalışması. İmzaladığımız bu sosyal denge zammı ile personelimize ekonomik anlamda en üst seviyede destek sağlamaya çalıştık" dedi.

Karslı da sosyal denge sözleşmesinin karşılığının kuruma ve insanlara hizmete dönüşmesinde katkı sunmak olduğunu bildirdi.

Konuşmaların ardından Bakıcı ve Karslı, sözleşmeyi imzaladı. Bozüyük Belediyesinde görev yapan memurların ücret ödemelerine 31 Aralık 2015-31 Aralık 2017 tarihleri arasında geçerli olmak üzere SDS miktarında yüzde 18 artış sağlanırken, ücretlerde ve sosyal haklarda da iyileştirme yapıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile