Bozüyük Belediyesi Şeyh Edebali Kur'an Kursu Öğrencileri Sertifikalarına Kavuştu

Bozüyük Belediyesi Şeyh Edebali Kur'an Kursu Öğrencileri Sertifikalarına Kavuştu

Geçtiğimiz Nisan ayında hizmete giren ve Çarşı Mahalle sakinlerinin cami ve fitness salonu gibi ihtiyaçlarını karşılayan Çarşı Mahalle Konağı yaz ayları boyunca da minik öğrencilere Kur’an kursu hizmeti verdi.

Okulların tatile girmesi ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda Çarşı Mahalle Konağı’nda düzenlenen Şeyh Edebali Yaz Kur’an Kursu’nu başarıyla bitiren öğrencilere katılım belgeleri törenle teslim edildi.Törende Kur’an-ı Kerim’den çeşitli sureler okuyan öğrenciler okuma becerisi ve tefsirli Kur’an okuma hususlarında büyük takdir topladı. Sertifika dağıtım törenine katılan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu “Sizlerin en hayırlınız Kur’an-ı öğreten ve öğreteninizdir’ Bizler Bozüyük Belediyesi olarak her zaman talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Çarşı Mahalle’de bizlere her zaman gelen taleplerden birisi cami yapılmasıydı. Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı bu talepler doğrultusunda en uygun projenin bu olduğuna karar verdi. Bugün burada siz minik çocuklarımızı gördüğümüz için çok mutluyum. Kur’an-ı Kerim öğrenmede bu derece başarılı olduğunuz için hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra tüm öğrencilere sertifikalarını veren ve top hediye eden Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, çocuklara öğrendiklerini unutmamalarını, bunun için de sürekli tekrar etmeleri gerektiğini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile