Bozüyük'te 30 Agustos Zafer Bayrami Araç Konvoyu Ile Kutlandi

Bozüyük'te 30 Agustos Zafer Bayrami Araç Konvoyu Ile Kutlandi

Bozüyük’te 30 Agustos Zafer Bayrami coskusu, kurtulusun 102. yilinda Bozüyük Belediyesi tarafindan olusturulan araç konvoyu ile yasandi.

Bozüyük’te büyük zaferin 102. yil dönümü nedeniyle gün içerisinde düzenlenen kutlama törenlerinin ardindan aksam saatlerinde de belediye araçlarindan olusan araç konvoyu düzenlendi.

Konvoy öncesinde tramvaylar ve Belediyeye ait tüm araçlar itina ile bayraklarla süslendi. Belediye garajindan toplu halde hareket eden araçlar Adliye binasi önünde hazirlanarak Eskisehir istikametine dogru harekete geçti. Coskulu marslar esliginde yapilan anonslarla 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102. yili kutlandi. Ismet Inönü Caddesi’nde ve 4 Eylül Mahallesi Yasar Dogu Caddesi’nde mesalelerle karsilanan araç konvoyunu vatandaslar ellerindeki bayraklari yada ellerini sallayarak, evlerinde olanlar ise balkonlarindan veya camlarindan bayraklarini sallayarak selamladilar. Bozüyüklüler ayrica çalinan marslara büyük bir coskuyla eslik ederek Zafer Bayrami kutlamasina eslik ettiler. Bayraklarla süslenen belediyeye ait hizmet araçlarinin geçislerinde renkli görüntüler olustu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile