Bozüyük'te Düzenlenen 'Akil Ve Zekâ Oyunlari Senligi' Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Bozüyük'te Düzenlenen 'Akil Ve Zekâ Oyunlari Senligi' Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Bozüyük’te anaokulu ögrencilerine yönelik olarak düzenlenen ’Akil ve Zekâ Oyunlari Senligi’ yogun ilgi görürken renkli görüntülere sahne oldu.

Bozüyük Kumral Abdal Kur’an Kursu’nda düzenlenen senlige anaokulu ögrencileri ve velileri de olmak üzere yaklasik 230 kisinin katildi.

Bozüyük Ilçe Müftülügü tarafindan düzenlenen ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, Halk Egitimi Müdürlügü, Ilçe Gençlik Spor Müdürlügü ile Bozüyük Zeka Kulübü tarafindan desteklenen senlige katilim saglayan ögrenciler anne, baba ve arkadaslariyla doyasiya akil ve zekâ oyunu oynadilar. Senlikte akil ve zeka oyunlari üzerine 20 egitmen görev alirken usta egitmenler tarafindan ögrencilere bilgiler verildi.

Senlikte eglenerek, ögrenerek oyunlar oynayan çocuklar, bu oyunlarla var olan zihinsel ve bilissel yeteneklerini gelistirebildikleri gibi, çabuk karar verme, düsünme ve öngörme, olasiliklari hesaplama, mantigini etkili ve yetkin bir sekilde kullanma gibi yeteneklerini de gelistirdiler.

Senlige katilan ögrencilere Bozüyük Kaymakami Adem Öztürk, Bozüyük Ilçe Müftüsü Muammer Ölmez, Bozüyük Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Selçuk Özdemir ve Zekâ Kulübü Baskani Cenk Akçay tarafindan sertifika ve madalyalari takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile