Bozüyük'te Uyusturucu Operasyonu

Bozüyük'te Uyusturucu Operasyonu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekiplerince yapilan operasyonda piyasa degeri 6 bin 400 TL olan uyusturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan 2 kisiden 1’i tutuklanirken diger süpheli adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Edinilen bilgiye göre polis ekipleri süphe üzerine takip ettikleri araci durdurarak araç ve içerisinde bulunan sahislar üzerinde arama yaptilar. Araç içerisinde bulunan K.K (24) ve Y.A (30) isimli sahislar ve araç üzerinde yapilan aramada piyasa degeri 5 bin 200 TL olan 14.85 gram uyusturucu metamfetamin, piyasa degeri bin 200 TL olan 12.89 gram uyusturucu salvia maddesi ve 14 adet kirmizi reçeteye tabi sentetik ecza ve 2 adet kilit tertibatli kelebek ve avci biçagi olarak tabir edilen biçak ele geçirildi.

Gözaltina alinan süpheliler Ilçe Emniyet Müdürlügündeki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan saglik kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Burada hakim karsisina çikarilan süphelilerden Y.A. tutuklanarak Bilecik M tipi kapali cezaevine gönderilirken K.K ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile