Bozüyük Türk Ocağı'ndan Kültür Etkinliği

Bozüyük Türk Ocağı'ndan Kültür Etkinliği

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Türk Ocağı tarafından “Türkülerin Bizi Söyler” kültür gecesi etkinliği düzenledi.


Yılın son etkinliğinde açılış konuşması yapan Bozüyük Türk Ocağı Başkanı Ahmet Arın, 2012 yılının Türk Ocaklarının kuruluşunun 100. yılı olduğunu hatırlattı. Arın "2013 yılı da Bozüyük Türk Ocağının kuruluşunun 90. yılı. Böyle bir güzelliği yaşayan kaç ilçe vardır? Bozüyük Türk Ocağı bu kutlu ocağa yakışan bir şekilde ilim ve kültür ağırlıklı programlarına devam etmekte, gençlerimize vatandaşlarımıza bu manada etkili bir hizmet sunmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2013 yılında da ocağımız, bölgemizde en etkili ve aktif sivil toplum kuruluşu olarak çalışmalarını sürdürdü. Bugün Türk Halk Müziği kültür gecesi etkinliği ile birlikte toplam 33 faaliyet gerçekleştirildi.

Hepinize ocağımıza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bizi hiçbir zaman kırmayan ve ocağımıza sazlarıyla sözleriyle destek veren Mehmet Uysal, İlhami Meral, Zekai Aşçıkoca, Burak Uysal ve Erol Çontur’a da özellikle teşekkür etmek istiyorum. 2014 yılının Ülkemize hayırlar ve başarılar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi

Arın'ın, Türk Halk Müziği saz ve söz ekibini tanıtmasının ardından gönüllü elçiler Mehmet Uysal, Zekai Aşçıkoca, İlhami Meral, Erol Çontur ve Burak Uysal’dan oluşan Türk Halk Müziği ekibi, Azerbaycan’dan Antalya’ya; Rumeli’den Kars’a; Kerkük’ten Kıbrıs’a özgü birbirinden güzel türküler seslendirildi. Verilen arada misafirlere ikramda bulunuldu. Bozüyük Türk Ocağı Başkanı Ahmet Arın, program sonunda, çay ikramı ile birlikte misafirlerin istek türkülerini de seslendiren Türk Halk Müziği ekibine tekrar şükran duygularını ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile