Bozyazılı öğrenciler Pakistan'a yardım eli uzattı

Bozyazı Yıldırımhan Aysal Aytaç ilköğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve velilerinin Pakistan'da yaşanan sel nedeniyle düzenledikleri yardım kampanyası s

Bozyazı Yıldırımhan Aysal Aytaç ilköğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve velilerinin Pakistan'da yaşanan sel nedeniyle düzenledikleri yardım kampanyası sona erdi.

Öğrencilerin, harçlıklarından ve ailelerine yaptırdıkları yiyecekleri okulda satarak biriktirdikleri 770 TL. Kimse Yok mu Derneği'nin PTT hesap numarasına yatırıldı.

Okul sınıf başkanları nezaretinde açılan kumbaradaki paralar Kimse Yok mu Derneği Bozyazı gönüllü temsilcilerinden Hüseyin Hasdeniz ve Aziz Yıldız'a teslim edildi.

Törende konuşan Aziz Yıldız, "Minik yüreklerin yaptığı fedakârlık karşısında duygulanmamak elde değil. Hepsine sonsuz teşekkürler sunarım." dedi.

Okul başkanı Oğuzhan Toklu ise Pakistan'a yardım konusunda kendilerini motive eden idareci, öğretmen ve velilere teşekkür etti.

Toplanan paralar okul idarecisi Hikmet Razi, Kimse Yok mu Derneği Bozyazı gönüllü temsilcisi Aziz Yıldız, okul başkanı Oğuzhan Toklu, yardımcısı Ayşe Büşra Şeker ve öğrenci Ertuğrul Şimşek ile derneğin PTT hesap numarasına yatırıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile