Bozyigit Açiklamasi 'Hedefimiz, Sizleri Donanimli Ve Yetenekli Bireyler Olarak Yetistirebilmektir'

Bozyigit Açiklamasi 'Hedefimiz, Sizleri Donanimli Ve Yetenekli Bireyler Olarak Yetistirebilmektir'

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfi Okullari Kurucusu Onur Feridun Bozyigit, hedeflerin çocuklari donanimli ve yetenekli bireyler olarak yetistirmek oldugunu söyledi.

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfi Okullari Kurucusu Onur Feridun Bozyigit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami dolayisiyla açiklama yapti. Bozyigit, “ 104 yil önce ortaya çikan bu bagimsizlik iradesi, Istiklal Savasi’ni büyük bir kahramanlik ve kararlilikla yürütmüs, vatan topraklarini isgalden kurtararak, sonsuza kadar yasayacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurmustur ve dünya tarihinde baska milletlerin bagimsizlik mücadelelerine de ilham kaynagi olmustur” dedi.

“Varligimizin en büyük teminati olacaksiniz”

Egitim Uzmani Onur Feridun Bozyigit, "Hedefimiz, sizleri özgürce düsünen, inisiyatif alabilen, sorgulayan, farkindaligi yüksek, hayatin güçlükleri ile bas edebilecek ölçüde donanimli ve yetenekli bireyler olarak yetistirebilmektir. Bunu basarabildigimiz takdirde bugünün çocuklari, yarinin gençleri olarak sizler ülkemizin sadece zenginligi degil, varligimizin da en büyük teminati olacaksiniz. Bu süreçte bizlerde sorumlu ve duyarli çabalarinizda sizlere destek verecek ve her zaman yaninizda olacagiz" ifadelerini kullandi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni en içten dileklerle kutlayan Bozyigit, “ Basta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bagimsizligimizi armagan eden Milli Mücadeleye emegi geçmis tüm kahramanlarimizi saygi, rahmet ve minnetle aniyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminizi en içten dileklerimle kutluyorum " diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile