Bp, 23 Nisan'i Hatay'daki Çocuklarla Kutladi

Bp, 23 Nisan'i Hatay'daki Çocuklarla Kutladi

bp Türkiye ve Castrol Türkiye Hatay’da depremden etkilenen çocuklara psikososyal destek saglamak amaciyla egitici, ögretici atölyeler ve aktiviteler düzenledi.



Türkiye’nin 11 ilini etkileyen deprem felaketinin ardindan bölgeye destek veren bp Türkiye ve Castrol Türkiye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni depremin en çok etkiledigi illerden biri olan Hatay’da geçirdi. ‘Benimle Oynar misin?’ adiyla gerçeklesen psikososyal destek programinda 3 gün boyunca Hatay’in farkli noktalarinda onlarca çocuga ulasacak egitici, ögretici atölyeler ve aktiviteler düzenleniyor.

Ramazan Bayrami ve 23 Nisan birlikte kutlandi

23- 25 Nisan arasinda çadir ve konteyner kentlerde gerçeklesen ‘Benimle Oynar misin?’ etkinliklerinde ögretici ve eglenceli 5 farkli atölye düzenlendi: Resim Atölyesi, Dürbün Yapimi Atölyesi, Parmak Kukla Atölyesi, Balon Aktivitesi, Müzikli Oyunlar Aktivitesi. Bu etkinliklere katilan çocuklar dünyaya farkli bir gözle bakabilmelerine ve psikososyal gelisimlerine destek olabilecek atölyelere oldukça ilgi göstererek eglenceli zaman geçirdiler.

3 gün boyunca atölyeler ve aktiviteler sürerken, Hatay’in farkli bölgelerinde yasayan çocuklar içinse günlük egitim-ögretim hayatlarina destek olacak kirtasiye setleri hediye edildi.

"Bölgeye destegimiz sürecek"

bp Türkiye’den yapilan açiklamada, “Ramazan Bayrami ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin ayni günlerde kutlanmasi her iki bayramin önemini daha da artirdi. Bu nedenle 3 gün süren etkinliklerle Hatay’in farkli bölgelerinde yasayan çocuklara ulasmayi amaçladik. Çocuklar için sorumlulugumuzun farkindayiz. Bölgedeki çocuklarin yüzlerindeki gülümseme ve gözlerindeki isilti hep sürsün diye yanlarinda olmaya, sadece bayramda degil her zaman gülmeleri için elimizden geleni yapmaya ve bölge halkina destek olmaya devam edecegiz" denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile