Muhalifler, Brega‘yı tamamen kaybettiklerini, Kaddafi güçleriyle karşı karşıya gelmeyeceklerini söyledi.
Bu arada, muhalifler, stratejik Ecdebiye kentine taarruz başlatan Kaddafi‘ye sadık kuvvetlerin, isyancıların kalesi Bingazi‘ye bağlanan yolu kestiklerini bildirdi.
-CLİNTON: YARDIM İÇİN YOLLAR ARIYORUZ-
ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Mısır‘da Hüsnü Mübarek‘in 30 yıllık iktidarından ayrılmasından sonra ilk kez geldiği Mısır‘ın başkenti Kahire‘de "Libya lideri Muammer Kaddafi‘nin muhaliflerine yardım için yollar aradıklarını" bildirdi.
Clinton, Kahire‘deki basın toplantısında, "Libya‘ya insani yardımı arttırma ve muhalefet güçlerine yardım yollarını aramaktayız" dedi.
BM Güvenlik Konseyinin Libya‘ya yardım konusunda gerekli kararı alması gerektiğini belirten Clinton, "Libya‘ya yardım yollarının yürümesi için BM adımı gerekli" diye konuştu.
-EL ABİDİ, MUHALİF ORDUSUNUN BAŞINDA-
Brega Kaddafi Güçlerinin Eline Geçti
Libya‘nın doğusundaki Brega kentinin, yeniden Muammer Kaddafi güçlerinin eline geçtiği bildirildi.



















