Bsk Metropark Hastanesi Yönetim Kadrosunu Güçlendirdi

Bsk Metropark Hastanesi Yönetim Kadrosunu Güçlendirdi

BSK Metropark Hastanesi yönetim kadrosunu güçlendiriyor

BSK Metropark Hastanesi yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Sağlık sektöründen Dr. Tansel Turan Genel Koordinatör, Çocuk Cerrahı Opr. Dr. Yaşar Ergören tıbbı hizmetler direktörü ve birçok sektörde yöneticilik yapan Kamuran Senan da işletme direktörü olarak görevlerine başladı.
BSK Metropol Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Tansel Turan, Adana'yı Dünyanın sağlık merkezi haline getirilmesi gerektiğini belirterek, "Adana'da bu hastane ve diğer hastanelerle sağlık merkezi olmada altyapısı tamamlanmıştır. BSK, amiral gemisi gibi liderliğini sürdürecektir. BSK Adana'nın doğurduğu, Adanalıların kurduğu bir Adana markasıdır. Öyle olduğu için de Adana'ya olan borcunu ödeyecektir. BSK sadece sağlık alanında değil, Adana'nın kültür, bilim, sanat ve spor alanında katkı koyacaktır. Bu kentin tüm değerlerine sahip çıkacağız" dedi.
Turan, Dr. Haluk Uygur'un "Benim Güzel Çukurovam" ve "Torosların Nadide Çiçekleri" konulu fotoğraflarının BSK Metropark Hastanesinin tüm alanlarında sergilendiğini, Mesut Dikel'in minyatür çalışmalarına ait serginin ise hastane lobisinde tüm ziyaretçilerine açık olduğunu söyledi.
BSK Metropark Hastanesinin sporun ve sporcunun yanında olamaya devam edeceğini kaydeden Dr. Tansel Turan, Çukurova Endura Motosiklet Kulübü Sporcularının da hazır bulunduğu basın toplantısında, "Adana'da birçok spor kulübünün sponsoru olan hastanemiz, desteğini Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü sporcuları içinde sürdürecek. Böyle bir anlaşma yaptığımız için çok mutluyuz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile