Btb Başkanı Başar'dan Sanata Destek Çağrısı

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, sanata sahip çıkmanın sadece kendilerinin değil, Burdur halkının da görevi olduğunu söyledi.

Burdur Sanat Tiyatrosu oyuncuları İlker Görkem, Ahmet Örmeci, Gürcan Ali Gür ve Aytaç Topuz Başar'ı makamında ziyaret etti.
Başar ziyarette, Borsa olarak her zaman eğitimin, öğrencinin, sanatın, sanatçının, sporun ve sporcunun arkasında durduklarını söyledi.

Sanata destek verebildiyse bundan onur duyacağını belirten Başar, "Sanata sahip çıkmak sadece bizim değil, aynı zamanda Burdur halkının da görevi. Neticede bir emek veriyorsunuz ve bu emeğin karşılığını da almak istiyorsunuz. Bizlere düşen görev varsa yerine getirmeye hazırız" dedi.

Oyuncu Görkem ise Burdur halkının desteğine ihtiyaçları olduğunu zor şartlarda oyunlarını sergilemeye çalıştıklarını kaydetti.

Burdur Öğretmenevine her ay 500 lira kira verdiklerini bildiren Görkem, "Ama emeğimizin karşılığında anca kira parasını karşılayabiliyoruz. Halkımızın katılımı bizler için çok önemli. İnşallah umduğumuz desteği bulabiliriz" diye konuştu.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile