BTM'ye Basvurular 28 Ocak'a Uzatildi
Dünyanin en iyi 5 kuluçka merkezi arasinda yer alan BTM, yeni yilin ilk dönemi için baslattigi çagri dönemini gelen talepler dogrultusunda 28 Ocak tarihine kadar uzatti.
Istanbul Ticaret Odasi tarafindan girisimciligin desteklenmesi amaciyla kurulan ve dünyanin en iyi 5 kuluçka merkezinden biri seçilen Bilgiyi Ticarilestirme Merkezi (BTM) yeni yilin ilk dönemi için basvuru süresini 28 Ocak 2024 Pazar gününe kadar uzatti. Ön Kuluçka, Kuluçka ve Post Kuluçka programlarina yapilacak basvurular BTM’nin web sitesi btm.istanbul adresi üzerinden yapilabiliyor. Fikir asamasindaki girisimcilere yönelik olusturulan BTM Kamp ise yil boyunca basvuru kabul etmeyi sürdürüyor.
Girisimcilere sayisiz destek veriyor
BTM’deki programlar kapsaminda; egitim ve seminerler, mentor destegi, yatirimci eslestirmeleri, yatirimci karsisinda sunum yapilan demo day etkinliklerinde yer alma, 7/24 ofis ve ortak çalisma alani kullanma olanagi, birebir danismanlik gibi hizmetler girisimcilere ücretsiz olarak sunuluyor. Girisimler yatirim asamasinda ITO bünyesindeki 81 meslek komitesine sunum yapabiliyor. Istanbul’un merkezinde, Fulya’da konumlanan BTM Yerleskesine ulasim için girisimcilere Mecidiyeköy’den servis olanagi da sunuluyor.
Girisimcilik ekosisteminde olusturdugu degerle bugüne kadar çok sayida ödül alan BTM, girisimcilik ekosisteminin Oscar’i olarak kabul edilen UBI Global tarafindan hazirlanan endekste geçen yil dünyanin en iyi 5 kuluçka merkezi arasinda yer almisti.



















