Btso‘dan Akp‘ye Nezaket Ziyareti

Btso‘dan Akp‘ye Nezaket Ziyareti

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Emin Semercioğlu ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanlığı‘nı ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun ve İl Başkanı Ömer Sayın tarafından karşılanan BTSO Başkanı Emin Semercioğlu ile yönetim kurulu üyeleri bir süre görüştükten sonra gazetecilere açıklama yaptılar.

Ziyarette ilk konuşmayı AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın yaptı. Sayın, BTSO‘nun önemsenmesi gereken bir kurum olduğunu belirterek, "Siyaset ve ticaret ayrılmaz bir parçadır, et ve tırnak gibi. Elbette ki ticaret ve sanayi ülke ekonomilerinin en önemli lokomotif görevini yapan kurumlarından birisidir. Bizim açımızdan da BTSO çok önemsenmesi gereken bir kurumdur. Bizde siyaseten Bolu‘nun siyasi sorunlarına yön verirken, kararlar alırken ticaret odamızın görüş ve önerilerini her zaman almışızdır. Onların görüş ve önerilerinden daha ziyade onların oluşturdukları çözümleri siyasi platformda değerlendirmek ve onların isteklerini yerine getirmek bizim görevimiz diye düşünüyorum" diye konuştu.

BTSO Başkanı Emin Semercioğlu da, ortak akıl düşüncesi ile hareket ettiklerini ifade ederek, "Önemli olan Bolu‘ya hizmet gelmesidir. Biz BTSO olarak ortak akıl düşüncesindeyiz. Bolu için her türlü düşüncede siyaset dışında hareket ederek çalışmalarımızı yapıyoruz. Daha önce olduğu gibi bundan sonrada uyum içerisinde çalışmalarımız olacağına inanıyorum. Bu çalışmalar Bolu‘ya katkı sağlayacaktır. Gerçekten sorunlar var. Bu sorunları beraber hareket ederek çözüme ulaştırabiliriz. Bu enerji ve gücün sizde olduğunu görüyoruz. İnşallah Bolu daha da yükselir" dedi.

Son olarak söz alan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerle birlikte aynı özveri ile çalışacağımıza inancımız tam. Bolu milletvekili olarak meclis çatısı altında yapacağımız çalışmalarda Bolu‘nun gelecekteki hedefleri ile de örtüşmesi açısından Sanayi Ticaret Eneri Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda görev almak istedim. Bu komisyonda çalışmalarımıza da önümüzdeki süreçte başlamış olacağız. Bolu olarak hep Ankara ve İstanbul arasında sıkışmış bir yapıdan sıyrılmış bir yapıya geçmeyi hedeflediğimizi söylüyorduk seçim öncesinde. Şuanda da gerek banklarımızın Bolu‘yu ziyaretinde gerekse Ankara‘da yaptığımız temaslarda hep aynı konuyu işliyoruz. Diyoruz ki Ankara ve İstanbul‘u Bolu‘da birleştirelim. Dolayısıyla sanayi, ticaret, tarım, hayvancılık, turizm, orman, üniversite yani Bolu‘nun dinamikleri ile alakalı her ne olursa olsun Bolu‘nun menfaatine nasıl kullanabiliriz bunun çalışmalarını yapalım" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile