Btso'nun Yeni Başkanı Burkay, Vali Harput'u Ziyaret Etti

Bursa - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Şahabettin Harput'u makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Heykel'deki Valilik binasında gerçekleşen ziyarette, Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

İllerin kendini kurtarma, istihdam ve üretimde ilerleme yarışında Bursa'nın kendini aştığına işaret eden Harput, BTSO'daki seçimlerin, Bursa'ya yakışan ve seviyeli bir şekilde geçtiğini ifade etti

Bursa'nın artık kendini aştığını anlatan Harput, "Bursa'nın hedefi, Türkiye'yi yukarı taşımaktır. Bursa, Türkiye'nin lokomotifidir. Bursa'daki en ufak bir iyileşme hemen Türkiye'ye yansıyor. Türkiye, 2023 hedeflerine Bursa'sız asla ulaşılamaz" dedi.

Harput, Burkay ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Burkay da ülke ekonomisinde istihdama, üretime ve ihracata sirayet edecek, ortak fayda yaratacak projeleri ortak akılla hayata geçireceklerini kaydederek, "Bu dönemde Bursa, Türkiye'nin ruhunu ortaya koyuyor. 2023 yılı hedefinde Bursa büyük rol oynuyor. Bursa olmadan bu hedeflere ulaşılamaz. Bursa motor güç konumunda. Önümüzdeki dönemde de Bursa için güzel çalışmalara imza atacağız" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile