Bu Çalistay Özel Çocuklar Için

Bu Çalistay Özel Çocuklar Için

Kayseri Il Millî Egitim Müdürlügü, Kayseri Üniversitesi, Egitim Yöneticileri ve Uzmanlari Dernegi (EYUDER) is birligi ile düzenlenen Okul Öncesi-Özel Egitim Çalistayi basladi.

Kayseri Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen çalistaya, Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun, KAYÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Zeki Tekin, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Hüseyin Akpinar, Melikgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Haci Kaya, Incesu Ilçe Milli Egitim Osman Malkoçoglu ve davetliler katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan çalistayin açilis konusmasini yapan Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Hüseyin Akpinar, emegi geçenlere tesekkür etti.

KAYÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Zeki Tekin de, “Zor bir cografyanin insanlariyiz. Bu zor cografyada ayakta kalabilmenin yegane sarti çok çalismaktir, çok gayret etmektir ve bilgiyi üretmektir. Var olan bilgiyi tüketmek degil, olmayan bir bilgiyi piyasaya, dünyanin kullanimina sunmak ve hazir hale getirmektir. Bu çok emek ister. Hepimizin bu noktada çok büyük gayret içerisinde olmasi ve güzel yarinlara dogru hep beraber ülkemizi ve insanligi iyi yerlere tasimanin ümidindeyiz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile