Bu Çiftler Evlilik Yil Dönümünü 4 Yilda Bir Kutlayacak

Bu Çiftler Evlilik Yil Dönümünü 4 Yilda Bir Kutlayacak

Kayseri’de evlenmek isteyen bazi çiftler, özel olmasi nedeniyle takvimde 4 yilda bir gelen 29 Subat’i tercih etti. Çiftlerin bazilari özel olmasi için bazilari iste ekonomik olmasi için 29 Subat’i tercih ettiklerini söyledi.

4 yilda bir kez gelmesinden dolayi özel bir tarih olan 29 Subat’ta hayatini birlestirmek isteyen çiftler, evlendirme dairelerine kostu. Özel bir gün olmasi nedeniyle tercih edilen 29 Subat’ta evlendirme dairelerinde bos saat kalmazken, çiftler ise tercih sebeplerinin özel bir gün olmasi ve ekonomik olmasi olarak açikladi.

Kocasinan Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde 29 Subat’ta 20 çiftin nikahlarini kiyacaklarini söyleyen Nikah memuru Alper Çandiroglu, “Kimileri için özel bir gün, kimileri için ise denk geldi. Nikahlarimizi kiymaya devam ediyoruz. 29 Subat 4 yilda bir kez gelen bir gün. Bazilari özel olmasi anlaminda bugüne denk getirdiler. Nikahlarimizi Kocasinan Belediye’mizin yeni nikah salonunda kiymaya devam ediyoruz. Bugün gün boyunca 20 tane nikahimiz var. Bir kismini kiydik. Öglenden sonra da bir kismini kiyacagiz ve mutluluklarina ortak olmaya devam edecegiz. Bizim içinde özel bir gün. Böyle bir günde çiftlerimizin mutluluklarina sahitlik etmek, bizim içinde her zaman oldugu gibi özel bir gün. Senede bir çok nikah kiyiyoruz. Bunlar içinde özel günler de oluyor. Ancak böyle 4 yil bir gelen bir günde de nikahlari kiymak bizim içinde mutluluk verici bir ani oluyor” seklinde konustu.

Hayatlarini birlestirmek için 29 Subat’i seçen Aysenur ve Mahmut çifti ise 29 Subat’i 4 yilda gelen özel bir gün oldugu için seçtiklerini ve böyle bir günde evlendikleri için mutlu olduklarini söylediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile