Bu Domatesler Dalindan Vatandasa Ulastiriliyor

Bu Domatesler Dalindan Vatandasa Ulastiriliyor

Eskisehir’de sebze yetistiriciligi yapan Vahap Demir, tohumunu elleriyle ektigi domatesleri tarlasina 20 metre mesafedeki tezgahinda satiyor.

Sultandere 75. Yil Mahallesi’nde 35 dönümlük arazisi bulunan Vahap Demir, 20 yildir sebze üreticiligi yapiyor. Farkli türlerde sebze yetistiren Demir, tarlasinin 20 metre uzagindaki manav tezgahinda ürünlerini satiyor. Demir, arazisinin büyük bir bölümüne ektigi domatesleri dalindan vatandasa ulastiriyor. En dogal sekilde üretilen ve araci maliyeti olmadan satilan domatesler, vatandaslardan da ilgi görüyor.

Eskisehir’de 10 yildir üreticilik yaptigini belirten Demir, vatandaslarin birinci elden domates yedigini belirterek, “Ben bu isi 20 yildir yapiyorum. 10 yildir Eskisehir’deyim. Tezgahimda sattigim tüm sebzelerin üretim asamasi basindan sonuna kadar bana ait. Her asamada emegim var. Durum böyle olunca tezgahimdaki ürünü de gönül rahatligiyla satiyorum. Olabilecek en dogal sekilde üretiyoruz. Vatandas birinci elden domates yiyebiliyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile