Bu Egitimle Gençler Kariyer Planlarinin Temelini Atti

Bu Egitimle Gençler Kariyer Planlarinin Temelini Atti

Gölcük Belediyesi, is arayan gençlerin hedeflerine ulasmalarina yardim etmek amaciyla Meslek Seçimi ve Kariyer Planlama Egitimleri gerçeklestirdi.

Kazikli Kervansarayi Kültür Yapisinda "Kendimi Taniyorum Meslegimi Seçiyorum" projesi çerçevesinde düzenlenen egitimde, is arayan bireylere hedeflerine ulasmalarina yardim edecek ve kendilerini gelistirmelerine katki sunacak bilgiler, uzman tarafindan aktarildi.

Programa katilan Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, "Hayatta önemli olan süreçlerden biri de is ile ilgili olan süreçtir. Bu noktada kariyer anlaminda bir tercihte bulunmaniz gerekiyor. Yasadiginiz ilk olumsuz deneyim, sizin açinizdan üzüntüye, vazgeçmeye neden olmasin. Azimle, inatla ve bu yöndeki iradenizi ortaya koyarak çalismaya devam edin. Yasadiginiz tecrübelerle bir sonraki basamaga çikacaginizin farkinda olun. Gençlerin donanim olarak, fikir olarak, dünyayi algilama anlaminda da bizim kusaktan çok daha iyi noktada oldugunu düsünüyorum. Büyük Türkiye’nin sizlerin omuzunda yükselecegine inaniyor, basarilarla dolu mutlu bir hayat diliyorum" dedi.

Egitimde, Insan Kaynaklari Danismani ve Ise Alim Uzmani Esra Kemer, üniversite ve lise ögrencileri ile bir araya geldi. Programa katilan gençler, is arama süreçleri, CV hazirlama teknikleri, mülakatlarin püf noktalari, referans seçim önerileri ve kendini gelistirme yöntemleri gibi birçok konuda bilgilendirildi.

Egitim, Esra Kemer’in ögrencilerin merak ettikleri sorulari cevaplamasi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile