Olay, dün gece saatlerinde Muratpasa ilçesi Güzeloba Mahallesi’nde meydana geldi. 2017 yilinda dünya evine giren kadin A. D.(45) ile B. D. (47), bir süre önce bosanma karari aldi. Aksam saatlerinde eve gelen B. D, esinin yatak odasinda oldugunu ve kiyafetlerinin dagitilmis oldugunu gördü. Barismak istedigini söyleyen A. D., esinden, “Bu sekilde mi barisacagiz? Her yeri dagitmissin. Bosanma süreci devam ediyor” cevabini aldi. Iddiaya göre, esini odadan çikaran kadin, evde bulunan ruhsatsiz tabancayi aldi, “Ben intihar edecegim. Bu evden ölüm çikacak” dedi.
Bu sözler üzerine B. D., kapiyi kirarak odaya girdi.
Bu kez kendini banyoya kilitleyen A. D’nin, tabancayla gögsüne bir el ates ettigi ileri sürüldü. Banyo kapisini kiran B. D, esini kanlar içinde görünce durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri ilk müdahaleyi yaptiklari kadini yakindaki özel bir hastaneye kaldirdi. Hayati tehlikesi bulunan A. D.’nin tedavisi yogun bakimda devam ederken, olay yerine giden polis ekipleri evde incelemelerde bulundu. B. D. ise ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.
'Bu Evden Ölüm Çikacak' Deyip Sol Gögsüne Ates Etti
Antalya’da iddiaya göre, bosanma asamasindaki esine, “Intihar edecegim, bu evden ölüm çikacak” diyen kadin, kendisini kilitledigi banyoda sol gögsüne tabancayla ates etti. Agir yaralanan kadin, özel bir hastaneye kaldirildi.



















