Bu Görüntüler Cinayetten Saatler Önce Çekildi

Bu Görüntüler Cinayetten Saatler Önce Çekildi

Kocaeli’nin Darica ilçesinde kayinpederini öldüren ve esini basina keserle vurarak agir yaralayan damadin ifadeleri kan dondururken, çiftin cinayetten saatler önce dini nikah tazeledigi görüntüler ortaya çikti.

Olay, 12 Temmuz tarihinde gece saatlerinde Kocaeli’nin Darica ilçesi Kazim Karabekir Mahallesi Sokullu Caddesi Yeni Devir Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bosanma asamasinda oldugu esiyle tartisan Z.E. (37) bir süreligine Eskisehir’de yasayan babasi Cafer Tayyar Akçay’in (65) yanina gitti. Babasi çifti baristirmak için kizi Z.E. ile birlikte damadinin yasadigi Darica ilçesindeki evine geldi. Burada damat M.E. (40) ile esi ve kayinpederi arasinda tartisma çikti. Tartismanin daha da büyümesi üzerine M.E. eline geçirdigi keserle esinin basina vurarak agir yaraladi. Gözü dönen koca, daha sonra da biçakla kayinpederini öldürdü. Cinayetten saatler önce esiyle dini nikah tazeledigi ortaya çikan cani koca, polis ekipleri tarafindan yakalandi. Çikarildigi mahkemece tutuklanan M.E.’nin verdigi ifadeler ortaya çikti.

Esinin kendisini aldattigini ve kendisine büyü yaptigini iddia etti

Ifadesinde, yaklasik 20 yildir evli oldugu esi Z.E.’nin 15 yildir kendisini aldattigi ile ilgili çevreden duyumlar aldigini söyleyen M.E., “Ayni zamanda ben isteyken de çocuklarimin evde olmasina ragmen esim eve erkek aliyormus. Ben bu konuyu esimle konustugumda bu hususu her zaman reddediyordu. Ayni zamanda esim kör etme büyüsü, uyutma büyüsü ve delirtmek için yemeklerime zehir kattigini düsünüyorum. Esimin bunlari yapmasinin sebebi tamamen beni aldatmasi ile ilgilidir. Ben yokken eve adam alip almadigini çocuklarima sordugumda bu hususu çocuklarim da reddediyorlardi. Ben uyusturucu madde kullanirim ancak alkol kullanmam. Esimle de ara ara beraber uyusturucu madde içerdik. Yaklasik 15 gün önce de esimle beraber uyusturucu madde içmistik. Yaklasik 15 yildir esimin beni aldattigini düsündügümden dolayi en son 10 gün önce esimle siddetli bir sekilde tartistik. Hatta esime bir tane tokat attim ve esimin sol gözalti morarmisti. Bu kavga esnasinda kendi istegimle esimi dini olarak sözlü bir biçimde bosadim. Akabinde esime babanin evine giderek bir süre kafa dinle dedim. Daha sonra esim babasinin Eskisehir’de bulunan evine gitti. Bu süreçte esimle telefonla ara ara konusuyorduk. Bu konusmalarda ben esimin ailesine esimin beni aldattigi ile ilgili sözler kendilerine söyledigimde esimin ailesi bu durumu kesinlikle kabul etmiyorlardi. Huzursuzlugun sebebinin benim uyusturucu madde kullanmam oldugunu düsünüyorlardi” dedi.



Cinayetten saatler önce dini nikah tazelediler

Esinin ailesinin kendisine uyusturucu maddeyi birakmasi gerektigini söyleyen M.E., “Ben de 11 Agustos günü esimle ve babasiyla telefonla konusarak kendilerine uyusturucu madde kullanmayacagimi, evde huzursuzluk çikarmayacagimi, esimi sevdigimi söyledim. Esim ve ailesi de her seyin düzelecegine inandilar. Aksam üzeri saat 18.00 siralarinda Darica’ya esimle birlikte ikamet ettigim eve geldiler. Ben, esim ve çocuklarim yatsi namazina kadar kendi evimizde vakit geçirdik. Hatta bir ara ben esimle birlikte 1 buçuk saati askin bir süre ikametimin yakinlarinda bulunan ormanda dolastik. Ormanda dolastigimiz esnada esimle aldatma meselelerini hiç konusmadik. El ele göz göze mutlu bir sekilde dolasip vakit geçirdik. Esim Eskisehir’e gittiginde ailesine benim kendisini sözlü olarak bosadigimi söylemis, ben de kendi aileme bu hususu söylemistim. Ailelerimizin inançli olmasindan dolayi esim ve babasi dün Darica’ya geldiginde bizim tekrardan dini nikahi kiymamizi istemisti. Bu sebeple ben esimle birlikte bir süre ormanlik alan olan mesire alaninda dolasip geldikten sonra esimle birlikte ikametimizde dini nikahi kiydik. Dini nikahi yatsidan sonra imamla birlikte eve gelerek saat 23.00 siralarinda ikametimizde kiydik” diye konustu.



“Elimdeki keseri rastgele hatirlayamadigim kadar esime salladim”

Çati katinda esiyle birlikte 1 saat sohbet ettiklerini dile getiren M.E., “Bu sohbet esnasinda her seyi açikça ortaya koyduk. Esim bana aldatma meselesi ile ilgili istedigini sorabilecegimi söyledi.

Benim esimle bu aldatma meselesi hariç ailevi, ekonomik hiçbir sorunumuz yoktur. Benim açimdan sorun yalnizca bu aldatilma meselesidir. Bu sebeple esimle yaklasik 1 saatlik konusmamizda aklima takilan bu aldatilma meselesini konustuk. Ben kendisine israrli bir sekilde esime beni aldatip aldatmadigini sordum. Esim de en son sinirlenerek bana ‘Bunlari kim söylüyor, böyle bir sey kesinlikle yok. Tamam, ben hayat kadiniyim, çocuklar da senden degil’ diyerek sinirli bir sekilde bagirdi. Bu sebeple ortam bir anda gerildi, bagirmaya baslayinca ben de esime ‘Sus yeter artik herkes bizi duyacak, rezillik çikacak’ dedim ve ardindan esime tokat attim, bu sirada o da bana vurmaya basladi.

Akabinde esim yattigimiz yatagin yaninda bulunan kovanin içinde bulunan keseri eline aldi ve bana vurmaya firsat kalmadan ben hemen esimin eline uzandim ve keseri elinden aldim. Bu sirada esimle bagrismalar devam ediyordu. Ben esime ‘Demek sen uyusturucu madde kullandigimi söyleyerek bana iftira atiyorsun, benim seni dövdügümü ve sana bakmadigimi söyleyerek ve bana bagirarak aldatmana bahane ariyorsun’ dedim. O an gözümün dönmesi sebebi ile elimdeki keseri rastgele su an hatirlayamadigim kadar kendimi savunma amaciyla esime salladim. Bu esnada esimin basindan kan aktigini gördüm ve korkarak asagiya indim” seklinde konustu.



“Kayinpederimle salonda bir süre bogustuk”

Bu sirada bagrisma seslerinden kayinpederi Cafer Tayyar Akçay’in uyandigini kaydeden M.E. “Kayinpederimle mutfagin önündeki koridorda karsilastik. Kayinpederim benim üstümdeki kanlari gördü ve kizini öldürdügümü düsünerek mutfaga girdi. Eline tezgahta bulunan biçagi alarak üzerime dogru yürüdü, bu esnada kayinpederimin bana zarar verecegini düsünerek çocuklarimin yattiklari odalara gittim. Bu sirada çocuklarim benim kendilerine zarar verecegimi düsünerek kendi odalarinin kapilarini kilitlediler. Ben çocuklarimin odalarina birer tane tekme atarak açmaya çalistim ancak kapilar açilmadi. Kapilar açilmayinca ben de salona kaçmak zorunda kaldim. Bu sirada kayinpederim beni kovaliyordu. Salondan baska kaçacak yerim kalmayinca kayinpederimle karsi karsiya geldik. Bu sebeple kayinpederimle salonda bir süre bogustuk. Ardindan birlikte kayin pederimin yattigi yatagin üzerine düstük. Bu sirada elindeki biçagi bana saplamaya çalisti. Ben de kendimi savunmak amaciyla kayinpederimin elini tuttum ve biçagi elinden aldim. Bu sirada kayinpederim hala bana yumruk ve tekme salliyordu. Bu sebeple ben de kendimi korumak amaçli biçagi rastgele salladim. Rastgele salladigim biçak, kayinpederimin neresine geldigini hatirlamiyorum. Bu sirada ben bir firsatini bularak kayinpederimin elinden kaçip kapiya dogru gittim. Arkama baktigimda kayin pederimin ayakta oldugunu ve bana baktigini gördüm. Bu sebeple hala benim pesimden geldigini sanarak hizlica çelik kapiyi açarak ikametimden çiktim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile