Bu Hafta 4 Yeni Film Vizyona Giriyor

Bu Hafta 4 Yeni Film Vizyona Giriyor

Dram, gerilim, komedi türlerinde 15 Haziran haftasında 4 film vizyona giriyor.

Haftanın öne çıkan filmi ise Ellen Perry’nin yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Babam İçin.’ Dünyaca ünlü futbol kulübü Liverpool’a olan taraftar tutkusuna zum yapan filmde, milli yıldız Steven Gerrard ve Jamie Carragher’ın de ufak rolleri var. Ayrıca bu hafta artık klasikleşen Tim Burton ile Jonney Deep’in buluştuğu ‘Karanlık Gölgeler’de seyirciyle buluşuyor.

GİZEMLİ KADIN (LA FEMME DU VEME - THE WOMAN IN THE FIFTH)
Amerikalı yazar Tom Ricks, arasının bozuk olduğu eşinin ve kızının sevgisini geri kazanmak için perişan bir halde Paris’e gelir. İşler istediği gibi gitmeyince şehir dışında döküntü bir otele yerleşir ve gece bekçisi olarak çalışmaya başlar. Hayatına, tutkulu bir ilişki yaşayacağı, Margit’in girmesiyle her şey düzelmeye başlar. Pawel Pawlikowski’nin yönettiği ve Ethan Hawke, Kristin Scott Thomas, Julie Papillon’un oynadığı, ‘Gizemli Kadın’ gerilim türünde.

AZRAİLİ BEKLERKEN (POULET AUX PRUNES - CHICKEN WITH PLUMS)
Enstrümanı kırıldığında ölmeye karar veren keman virtüözü Nasser’in canını almaya gelen Azrail’i bekleyişinin anlatıldığı hikâyede, sekiz günlük sürede Nasser, başarısız okul günlerinden erkek kardeşine ve İran isimli çocukluk aşkına kadar, hayatını yeniden yaşar. Marjane Satrapi ile Vincent Paronnaud’un yönettiği ve Mathieu Amalric, Edouard Baer, Maria De Medeiros ile Golshifteh Farahani’nin oynadığı, ‘Azraili Beklerken’ dram kokan Fransa, Belçika, Almanya ortak yapımı.

KARANLIK GÖLGELER (DARK SHADOWS)
Joshua ve Naomi Collins küçük oğulları Barnabas’la birlikte yeni bir hayat kurmak üzere Amerika’ya gelirler ve bir balıkçılık imparatorluğu kurarlar. Aradan yirmi yıl geçtiğinde Collinwood Malikanesi’nin efendisi olan Barnabas zengindir ve iflâh olmaz bir playboydur… Ta ki Josette DuPres adındaki güzele aşık olup, Angelique Bouchard’ın kalbini kırana dek. Tim Burton’un yönettiği ve Johnny Depp, Eva Green, Michelle Pfeiffer ile Jonny Lee Miller’in oynadığı, ‘Karanlık Gölgeler’ fantastik –komedi sevenler için.

BABAM İÇİN (WILL)
On bir yaşındaki Will, Liverpool futbol takımının dünyadaki en iyi taraftarıdır. Uzun zamandır ortalarda olmayan babası, İstanbul’da Liverpool’un oynayacağı yılın maçı için iki biletle çıkagelir. Ancak seyahat öncesi Will’in babası aniden ölür. Bu seyahati gerçekleştirmeye kararlı olan Will, babasının anısını yaşatmak ve çok sevdiği Liverpool FC’nin yanında olmak için kendi başına yola çıkar. Ellen Perry’nin yönettiği ve Bob Hoskins, Damian Lewis, Perry Eggleton ile Alice Krige’ın oynadığı, ‘Babam İçin’ filmine Liverpool kulübü de tesis ve ürünleriyle bu projeye katkıda bulunuyor. Üstelik milli yıldızları Steven Gerrard ve Jamie Carragher’ın filmde konuşmalı rolleri de mevcut.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile