Bu Hafta 5 Film Vizyona Girecek

Amerikali oyuncu Scarlett Johansson'un basrolünde oynadigi bilimkurgu ve aksiyon filmi 'Black Widow' izleyici ile bulusacak Michael Chaves'in yönettigi 'Korku Seansi 3: Katil Seytan' gerilim meraklilarinin ilgisini çekmeye aday.

Türkiye'deki sinema salonlarinda bu hafta 5 film vizyona girecek.

Amerikali oyuncu Scarlett Johansson'un basrolünde oynadigi bilim-kurgu, macera ve aksiyon filmi "Black Widow" izleyici ile bulusacak.

Basroldeki BAFTA ödülü sahibi oyuncuya Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle ve Ray Winstone'nin eslik ettigi filmin yönetmenligini Cate Shortland üstlendi.

Scarlett Johansson'un Natasha Romanoff rolüne geri döndügü yapim, mazisinden çikip gelen ailesiyle büyük bir tehdide karsi is birligi yapmak durumunda kalan Black Widow'un hikayesini anlatiyor.

- "Korku Seansi 3: Katil Seytan"

Michael Chaves'in yönettigi; Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard, Charlene Amoia ve Sterling Jerins'in basrolünde oynadigi "Korku Seansi 3: Katil Seytan" gerilim meraklilarinin ilgisini çekmeye aday.

Basarili oyuncular Patrick Wilson ve Vera Farmiga'nin paranomal davalari çözüme kavusturmaya çalisan Warren çiftine yeniden hayat verdigi film; seytani güçlerin kontrolündeki gerçek bir cinayetin hikayesini konu ediniyor.

Seytanin musallat oldugunu düsündükleri bir gencin cinayet zanlisi oldugu davaya baslayan çift, geçmisten günümüze uzanan kanli bir sirri açiga çikarmaya çalisacak.

- "Lanetli Kardes"

Sam Barrett'in yönetmen koltugunda oturdugu haftanin bir diger korku ve gerilim filmi "Lanetli Kardes"; çizdigi resimlerin bir dizi cinayetle baglantili oldugunu fark eden bir kizin hikayesini odagina aliyor.

Amanda Woodhams, Liam Graham ve Nicola Bartlet'in rol aldigi filmin konusu özetle söyle:

"Korkunç rüyalar gören ve bunlari tuvale aktarmaya baslayan genç kadin, bir süre sonra çizdiklerinin gerçek hayatta islenen cinayetler oldugunu fark eder. Bu sirada arkadaslari ve aile üyelerinin teker teker ölmeye baslamasi ise islerin iyice karismasina neden olur. Çizdikleri ile katil arasinda bir baglanti oldugunu fark eden Cassie, cinayetleri durdurmak ve kendisini bu kabustan kurtarmak için geçmisi ile yüzlesmek zorundadir."

- "Süpernova"

Harry Macqueen'in yönettigi Colin Firth, Stanley Tucci, Pippa Haywood ve Nina Marlin gibi isimlerin rol aldigi "Süpernova"; hastalik teshisi konan bir adamin arkadasi ile birlikte karavanla tüm Ingiltere'yi ziyaret etmesini konu ediniyor.

- "Düsler Ülkesi"

Haftanin animasyan filmi "Düsler Ülkesi", Evan Tramel yönetiminde düsler ülkesine yolculuga çikan Barney, Scout ve Axle'in hikayesini beyaz perdeye tasiyacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile