Bu ilaçlar ölüme götürüyor!

Bu ilaçlar ölüme götürüyor!

Doç. Dr. Oğuz Özyaral, gençlerin kas yapmak için kullandıkları ilaç ve hormonların onları ölüme götürebileceğini söyledi.

Doç. Dr. Oğuz Özyaral, gençlerin kas yapmak için kullandıkları ilaç ve hormonların onları ölüme götürebileceğini, doğal beslenilmesi gerektiğini söyledi. Gençlerin özellikle medyadaki sanatçıların, sporcuların vücutlarına özenip kendilerini bir spor salonunda bulduklarını, spor yapmanın iyi ve önemli olduğunu fakat vücudu o yapıya getirmek için tehlikeli şekilde efor harcadıklarını dile getiren Özyaral, “Çünkü gittikleri salonlarda bazı kimyasal ilaçları kullanmaya çalışıyorlar.

'KALP KASLARINI BÜYÜTÜYOR'

Bunların içeriğini çok net bilmiyoruz. Kas geliştirici ilaçların içindeki yapı, kasın yapısını şişirmek ve artırmak üzere yapılmıştır” dedi. Bilinçsiz ve dengesizce alınan bu tip ilaçların, kalbin, kalp kasları ve dokuların büyümesine neden olduğunu anlatan Özyaral, şöyle konuştu: “Çünkü bu alınan kimyasal madde sadece gidip kası geliştirmiyor. Kalp kaslarını da şişiriyor. Dolayısıyla 5 misline kadar şişmiş kalpler gördük vaka olarak. Kalbin büyümesi de bir şey ifade etmiyor.

'DAMARLAR YIRTILIYOR'

Oraya giriş yapan damarlar ve çıkış yapan damarlarda da aynı şekilde büyüme meydana geliyor ve dolayısıyla bu damarlar yırtılıyor. Korkunç bir şey ölüm, sonu ölüm.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile