Bu Ilçede KPSS Ücretleri Belediyeden

Bu Ilçede KPSS Ücretleri Belediyeden

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, 2024 KPSS ücretlerini karsilayacaklarini ifade etti.

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçedeki ögrencilere sinav ücret destegi saglamayi sürdürdüklerini söyledi.

Kamu Personeli Seçme Sinavi (2024 KPSS Lisans) ücretlerini bu yil da karsilayacaklarini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Egitime yönelik desteklerimizi araliksiz bir sekilde sürdürüyoruz” dedi.

2024 yili lisans düzeyinde KPSS’ye girecek olan adaylara sinav ücret destegi vereceklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Canik’imizde gelenegi sürdürüyor, ögrencilerimize yönelik sinav ücret destegi saglamaya devam ediyoruz. Gençlerimizin KPSS ücretlerini bu sene de biz karsiliyoruz. Gençlige yatirim gelecege yapilan yatirim anlayisiyla çalismaya, egitime yönelik yeni projelere imza atmaya devam edecegiz” seklinde konustu.



Son gün 15 Mayis

Canik Belediyesi 2024 KPSS Lisans sinav ücret destegine, ilçede ikamet eden ve sosyal yardimlardan faydalanan adaylar basvuruda bulunabilecek. Adaylar basvurularini 15 Mayis Çarsamba günü saat 17.00’ye kadar Türkiye Cumhuriyeti kimlik karti, 2024 KPSS Lisans basvuru belgesi ve ödeme dekontu ile birlikte Canik Belediyesi Kadin, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlügü’ne sahsen gerçeklestirebilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile