Bu Merkezde Gençler Için Her Sey Düsünüldü

Bu Merkezde Gençler Için Her Sey Düsünüldü

Gebze’de hayata geçirilen Güzide Gençlik Merkezi’nde Genisletilmis Gerçeklik Teknolojisi XR Laboratuvari’nin yani sira birçok sosyal, kültürel ve teknoloji alanlar yer alacak.

Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz’ün gençlere yönelik en önemli hizmetlerinin basinda gelen gençlik merkezinde çalismalar son asamaya geldi. Devralinan eski adliye binasinin bastan asagiya düzenlenerek ‘Güzide Gençlik’ adiyla ilçenin gençlerine hizmet verecek merkezde incelemelerde bulunan Zinnur Büyükgöz, "Güzide Gençlik Merkezimizi ilçemizin güzide gençligiyle bulusturmaya hazirlaniyoruz. Bir ilk olacak Genisletilmis Gerçeklik Teknolojisi XR Laboratuvarimizin yer alacagi Güzide Gençlik Merkezimizi ilçemizin güzide gençligiyle bulusturmaya hazirlaniyoruz. Genisletilmis gerçeklik teknolojisiyle egitim veren sinif Türkiye’de ilk defa Gebze’mizde gençlerimiz için hazirladigimiz merkezimizde yer alacak. Insallah önümüzdeki günlerde Gebzeli gençlerimizle bu sinifimizi bulusturacagiz. Bu teknolojinin gençlerimize kolayliklar getirmesini, onlara ilham kaynagi olmasini temenni ediyorum. Hayirli ugurlu olsun" dedi.

Çok yakinda gençlere hizmet verecek olan Güzide Gençlik Merkezi’nde; podcast, greenbox, laser tech, dijital derslik, yazilim atölyesi, robotik kodlama, game center, fitness salonu, matematik ve edebiyat siniflari, çok amaçli salonlar, kütüphane, resim, ebru, hat ve tezhip hobi siniflari, zeka oyunlari sinifi, istihdam kariyer merkezi, aile danismanligi ofisi gibi sosyal, kültürel ve teknoloji donatilari yer alacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile