Bu sakız 423 bin TL!

Bu sakız 423 bin TL!

Manchester United'daki 27 yıllık kariyerine şampiyonlukla nokta koyan Alex Ferguson'un son maçında çiğnediği sakızın değeri, bir açık artırma sitesinde 423 bin TL'ye kadar çıktı

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Manchester United'da teknik direktör Alex Ferguson'un son maçta çiğnediği sakız, açık artırmada satılığa çıkarıldı. 27 yıllık kariyerine geçtiğimiz hafta deplasmanda West Brom'la oynanan mücadelede son veren Ferguson, genellikle mücadeleler sırasında sakız çiğnemeyi ihmal etmezdi. 71 yaşındaki İskoç hoca, bu geleneği son karşılaşmasında da bozmazken, tecrübeli hocadan alınan çiğnenmiş sakız, açık artırmaya çıkarıldığı sitede 98 bin teklif aldı.

Sakızın değerinin, 150 bin Pound'u (423.000 TL) geçtiği belirtildi. Artık ailesine ve 11 torununa vakit ayıracağı bildirilen Ferguson, veda sezonunda ödül de almayı ihmal etmedi. Kırmızı Şeytanlar'a 20. Premier Lig zaferini yaşatan Ferguson, Teknik Direktörler Birliği tarafından Yılın En İyi Teknik Direktörü seçildi. Öte yandan önceki gün Ferguson, yerine takımın başına geçecek Everton'dan David Moyes'la da bir görüşme yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile