Bu Sosyal Deney Büyük Alkis Topladi

Bu Sosyal Deney Büyük Alkis Topladi

Kocaeli’de su tasarrufuna dikkat çekmek, duyarliligi artirmak ve suyun insan hayatindaki önemini hatirlatmak için sosyal deney yapildi. Açik birakilan musluklari fark eden duyarli vatandaslar, çesmeyi kapatarak israfi önledi. Alkislarla karsilanan duyarli vatandaslara tiyatro bileti hediye edildi.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Kadin Aile Sube Müdürlügü gönüllüleri, yagislarin azalmasi sebebiyle son günlerde ülke genelinde barajlarda su seviyesinin düsmesine dikkat çekmek ve duyarlilik olusturmak için Izmit Cumhuriyet Bulvari’nda sosyal deney yapti. Cumhuriyet Bulvari’nda açik birakilan çesmelerin yanindan gecen bazi vatandaslar akan suyu fark etmezken, birçok duyarli vatandas ise çesmeyi kapatarak israfi önledi. Bu görüntüler farkli noktalarina konulan kameralarla kayda alindi. Alkislarla karsilasan duyarli vatandaslar ise sasirdi. Duyarli vatandaslara Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin’in imzasini tasiyan ve üzerinde "Merhaba ben su. Dünyada isi dengesini muhafaza etmek ve canli çesitliligini korumak için çabaliyorum ve bunun için ilave bir gayret istemiyorum. Ihtiyacim olan sadece saygi. Beni duydugun ve sesime kulak vererek bu yok olusa engel oldugun için tesekkür ederim. Iyi ki varsin" yazili tesekkür belgesi verildi.

Duyarli vatandaslara ayni zamanda kupa bardak ile Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrolarindan iki kisilik bilet hediye edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile