Bu Yıl 19 Mayıs Kutlamaları Samsun'da Daha Eğlenceli Geçecek

Bu Yıl 19 Mayıs Kutlamaları Samsun'da Daha Eğlenceli Geçecek

Samsun İl Özel İdaresi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın görkemli ve etkin bir şekilde kutlanması amacıyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Resmi programların yer alacağı bu yılki kutlamalarda eğlenceli yarışlar düzenlenecek.

Offshore ve Dragonbot yarışlarının yapılacağı organizasyonlarla ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, 19 Mayıs'ın bir önceki senelere göre şenlik havasında kutlanacağını söyledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının etkin bir şekilde düzenlenmesi için titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. Karanfil, çok eğlenceli ve etkin bir 19 Mayıs Bayramı geçirileceğini kaydetti. Geçen seneki gibi Atatürk'ün Samsun'a çıkışının temsili olarak canlandırılmasıyla başlayacak kutlamaların stadyumda devam edeceğini dile getiren Karanfil, Türk Yıldızları'nın gösterisinin ise her zamanki gibi renk katacağını vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Sut Kılıç'ın bu yılki kutlamalara ayrı bir önem verdiğini söyleyen Aslan Karanfil, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın şenlik havasında ve çok etkin geçmesi için hazırlıklarımızı sayın bakanımız ve valimizin talimatları doğrultusunda yapıyoruz. Resmi törenlerin yanı sıra bu sene halkımızın katılımı ile eğlenceli dakikalar da yaşayacağız. Geçen sene offshore yapılmıştı. Bu sene de düzenleyeceğiz. Ayrıca, ilk defa dragonbot yarışlara düzenleyeceğiz. Bu, daha farklı bir şey. Uzun bir gondol tarzı kayıkta 16 kişi kürek çekiyor. Burada ilgili sporcular değil, kurumların, sivil toplum örgütlerinin veya ailelerden oluşacak takımlar yarışacak. Çok eğlenceli bir şey. 2 saatlik kursun ardından yarışmak isteyen ekipler işbaşı yapacak. Burada, Samsun'da kurumlarla sivil toplum örgütlerinin, ailelerin, eğitim kurumlarının yarışması güzel olacak. ' ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile