Buca'da Çadır Tiyatrosu Günleri Başladı

Buca'da Çadır Tiyatrosu Günleri Başladı

Buca Belediyesi’nin çocukları tiyatroyla buluşturmak için hayata geçirdiği Çadır Tiyatrosu günleri başladı. ‘Kültüre Hayat Her Mahallede’ sanat sloganıyla kültür ve sanat etkinliklerini vatandaşların ayağına götüren Buca Belediyesi’nin, her ay ilçenin 4 ayrı mahallesine kuracağı Çadır Tiyatrosu’nun ilk durağı Laleli Mahallesi oldu. Laleli Mahallesi’ne kurulan çadırda ‘Yaramaz Kedi’ oyununu ilgi ile izleyen 300 çocuk, keyifli bir hafta sonu tatili geçirdi.

Buca’da Çadır Tiyatrosu günleri başladı.

Her ay ilçenin 4 ayrı mahallesine kurulacak Çadır Tiyatrosu’nun ilki Laleli Mahallesi çocukları ile buluştu. Tiyatroyu Laleli Mahallesi çocuklarının ayağına götüren Buca Belediyesi, çocuklara keyifli bir gün yaşattı. Mavi Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Yaramaz Kedi” oyununu ilgi ile izleyen 300 çocuk oyun boyunca doyasıya eğlendi. Belediye, 6 ay boyunca sürecek Çadır Tiyatrosu ile Bucalı 7 bin 500 çocuğu tiyatroyla buluşturacak.

Çocuklara tiyatroyu sevdirmeyi amaçlayan Çadır Tiyatrosu bu ay 14 Kasım Cumartesi Yenigün Mahallesi, 21 Kasım Cumartesi Göksu Mahallesi ve 28 Kasım Cumartesi günü ise Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulacak. 6 ay boyunca her ay 4 farklı mahalleye kurulacak Çadır Tiyatrosu saat 13.00’da minik tiyatroseverlerle buluşacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile