Buca'da Istihdama Katki Sürüyor

Buca'da Istihdama Katki Sürüyor

Buca Belediyesi, is birligi yaptigi ulusal ve uluslararasi firma baglantilarini artirdi. Toplam 90 firma ile irtibat kuran Sari Masa Çözüm Merkezi Istihdam Masasinin düzenledigi toplu is görüsmeleri, is arayanlarin umudu oldu.

Buca’da istihdama katki saglayan Buca Belediyesi Sari Masa Çözüm Merkezi, isveren ile is arayanlar arasinda köprü görevi üstlendi. Son bir yilda yüzlerce kisinin is sahibi olmasina aracilik eden merkez, is arayanlar tarafindan büyük ilgi görmeye basladi.

Ulusal ve uluslararasi saygin firmalarla baglantilar kuran merkez, bu baglantilarini da genisleterek is birligi yaptigi firma sayisini 64’ten 90’a çikartti.

Süreç nasil isliyor?

Buca Belediyesi Sari Masa Çözüm Merkezi Istihdam Masasi, is ilanlarini Buca Belediye Baskani Erhan Kiliç’in, Buca Belediyesinin ve Sari Masa Çözüm Merkezinin resmi sosyal medya hesaplari üzerinden yayinliyor. Toplu is görüsmelerine katilmak isteyen adaylar, belirtilen yer, gün ve saatlerde yapilan görüsmelere katilabiliyor. Ayrica, toplu is görüsmelerinin disinda duyurusu yapilan pozisyonlara basvuru yapmak isteyenler, belediye hizmet binasinin zemin katinda yer alan Sari Masa Çözüm Merkezi Istihdam Masasina gelip öz geçmis doldurabildigi gibi bucakariyer.com internet adresi üzerinden firmalarin açtigi is pozisyonlarina basvurularini yapabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile