Bucak'ta Açilan Kitap Kafe Hizmet Vermeye Basladi

Burdur'un Bucak ilçesinde belediye tarafindan yaptirilan "Kitap Kafe" hizmete açildi.

Iki kattan olusan kafede, 2 bin kitap, kitapseverlerin okumasi için hazirlandi.

Burdur Valisi Ali Arslantas, açilis töreninde, Bucak Belediyesinin diger hizmetlerin yaninda böyle kültür hizmetlerini de yapmasindan mutluluk duyduklarini belirtti.

"Kitap Kafe"nin kitapsever için güzel bir firsat olduguna deginen Arslantas, "Çok güzel bir hizmet birimi olmus, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik de gençlerin ve çocuklarin teknolojinin gelismesiyle kitaplardan biraz uzaklastigini dile getirdi.

"Kitap Kafe"yle gençlerin kitaplara daha kolay ulasacagini belirterek, "Burasi bir firsattir, umarim herkes buradan faydalanir." ifadesini kullandi.

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Ugur da ilçeye güzel bir mekan kazandirildigini vurgulayarak, "Ilçem adina çok mutlu oldum. Vatandaslarimiz da buraya okumus olduklarini kitaplari getirip kafenin kütüphanesine katki yapabilirler." diye konustu.

Belediye Baskani Emrullah Ünal da kitap kafede Türk ve Dünya edebiyatindan, tarihten, sanattan, bilim ve felsefeden yüzlerce kitabin oldugunu söyledi.

Kurdele kesilerek açilan kafede protokol üyeleri yaklasik 15 dakika kitap okudu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile