Bucaspor Futbol Akademi sezonu açtı

Geçen yıl alt yapıda önemli başarılara imza atan Bucaspor Futbol Akademi, 2010–2011'de yedi kategoride yine zirveyi hedef seçerken Buca Arena'da düzen

Geçen yıl alt yapıda önemli başarılara imza atan Bucaspor Futbol Akademi, 2010–2011'de yedi kategoride yine zirveyi hedef seçerken Buca Arena'da düzenlenen sade törenle yeni sezonu açtı. Buca Gençlik ve Geliştirme Derneği Kurucu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Bucaspor Başkanı Dr. Mehmet Bektur, eski Başkan İsmet Çiftçi ile yöneticiler Hasan Taşdelen ve Hayri Eligül'ün de katıldığı törende, bütün sporcular ve teknik kadro yer aldı.

Kurucu Başkan Özkan, sporcularıyla geçen sezonun takım değerlendirmesini yaparken başarılı futbolcuları, ekipleri ve emeği geçenleri tek tek kutlayarak alkışlattı. Ayrıca teknik ekibe yeni katılan Zeki Çakır, Atilla Küçüktaka, Bekir Limanlar, Rıza Yurtseven ve Ufuk Kahraman da sporculara alkışlarla tanıtıldı, başarı dilendi. Özkan kazasız, dertsiz, başarılı bir sezon geçirilmesi dileğinde bulunarak, "İki sloganımız asla unutulmamalı. 'Bucaspor gençliği, millî takımların geleceği' ve 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu olmak'. Tüm imkanlarımızı sizler için seferber ettik, bu hedeflere ulaşmak için siz de çok çalışın." dedi. Futbolcular da belirlenen hedefler için mücadele etme ve başarma sözü verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile