Budak, 'Atatürk’ün Bize Bıraktığı Emanetleri Daima Koruyacak ve Yaşatacağız”

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75’inci yılı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, “Büyük Önder’in bize bıraktığı emanetleri daima koruyacak ve yaşatacağız.

ATSO olarak tüm üyelerimizle, bu görevin bilinci içindeyiz” ifadelerine yer verdi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ebediyete intikal edişinin 757inci yıldönümünde Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü en içten sevgi, saygı ve minnet duyguları ile andıklarını bildiren Budak açıklamasında şunları kaydetti:
”O’nun ekonomik olarak bağımsız ve hür bir Türkiye yaratma mücadelesinin ve bu yolda ortaya koyduğu vizyonunun ne denli büyük ve çağları aşan bir görüşü içerdiğini her geçen gün daha iyi anlamaktayız. Ülkemizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için, çok çalışmak ve üretmekle sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz. Ulusça el ele vererek, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz takdirde, her hedefe ulaşacağımıza gönülden inanıyoruz. Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atarken söylediği ‘Tüccar, Milletin emeği ve üretimini kıymetlendirmek için eline ve zekasına emniyet edilen ve bu emniyete liyakat göstermesi gereken adamdır’ sözü şiarımız olmuştur.Büyük Önder’in, bize bıraktığı ve ülkemizi çağdaş medeniyetler yolunda zirveye doğru götürecek emanetleri daima koruyacak ve yaşatacağız. ATSO olarak tüm üyelerimizle, bu görevin bilinci içindeyiz. Atatürk’ün, milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacağından kimsenin kuşkusu olmasın.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile