Budak’tan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

Budak, yayınladığı Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında Türk Milleti ve Antalyalıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bütün kalpleriyle kutladıklarını belirtti.

Budak şöyle devam etti; “Atatürk’ün bize bıraktığı Cumhuriyeti, ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılmak ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırmak için çabamız artan bir güçle devam etmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği, ‘muasır medeniyet seviyesine’ ulaşmayı amaçlarken, refah ve mutluluğun temeli olan ekonomik kalkınmayı en ileri ülkeler seviyesinde gerçekleştirmek için üzerimize düşen görevleri sonuna kadar yerine getirme azim ve kararındayız” dedi.

Şehit haberleri ile derin acıların yaşadığını ifade eden ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, “bugünlerde, her günkünden daha çok birlik ve beraberliğe ve birbirimizi sevmeye ihtiyacımız var. Bugün her günkünden daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmak zorundayız. Atatürk’ün gösterdiği hedeflere varmak için, ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. ATSO olarak tüm üyelerimizle, bu görevin bilinci içindeyiz.” Budak, “Cumhuriyetimizin 89'uncu kuruluş yıl dönümü vesilesiyle; yüce Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile