Budak, Tobb Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 1 Ağustos tarihinde yapılan 69. Genel Kurul Toplantısı sonrasında Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki yönetim kuruluna seçilen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Çetin Osman Budak, yeni yönetimle yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında Başkan Yardımcısı seçildi.

Diğer Başkan Yardımcıları ise Ender Yorgancılar, Halim Mete, İbrahim Çağlar ve Çamur Ali Kopuz oldu. Sayman Üyelik görevine de Faik Yavuz seçildi.
ATSO Başkanı Budak, Türkiye’nin en büyük ve güçlü sivil toplum örgütü olan TOBB’da Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesinden büyük onur ve mutluluk duyduğunu, TOBB Genel Kurulu’nun Türkiye çapında büyük bir birlik ve beraberliği ortaya koyduğunu, TOBB camiasının Rifat Hisarcıklıoğlu’nun herkesi kucaklayan hizmet anlayışını ve başarılı çalışmalarını takdir ettiğini ifade ederek, “Ülke genelindeki 365 oda ve borsamızın delegelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu süreçte Batı Akdeniz Bölgesi’nin de güzel bir birliktelik örneği sergilediğini belirten Budak, kendisine büyük destek veren Afyonkarahisar TSO, Afyonkarahisar TB, Antalya TB, Antalya DTO, Isparta TSO, Isparta TB, Burdur TSO, Burdur TB, Manavgat TSO, Alanya TSO, Bucak TSO, Bolvadin TSO, Dinar TSO, Kumluca TSO, Sandıklı TSO, Yalvaç TSO, Kumluca TB, Sandıklı TB’na teşekkür ederek Batı Akdeniz’de ortaya konan işbirliğini güçlendirmek ve tüm Türkiye’ye yaymak için gerekli çabayı hep birlikte sarf edeceklerini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile