Buhara 3. Medya Ödülleri Töreni

Buhara 3. Medya Ödülleri, sahiplerini buldu.

" Buhara 3. Medya Ödülleri Töreni" Aktif Metropolitan Otel'de düzenlendi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu "Yılın Bakanı", Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ise "Yılın En Aktif Bakanı" ödülüne layık görüldü.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Yılın Milletvekili" ödülünü Buhara Dergisi editörü Burçin Öztürk'ten aldı. Ödülü veren Buhara Medya Grubu'na teşekkür eden Vural, "Bir muhalefetin sesi olarak körleştirilmek istenen bir toplumun görmesini, sağırlaştırımak istenen bir toplumun duymasını ve hissizleştirilmek istenen bir toplumun da konuşmasını talep ediyoruz. Korkmayacağız ve Her Şeye Rağmen haksızlık karşısında sözümüzü söyleyeceğiz" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'ya "Yılın Kadın Milletvekili" ödülü verilirken, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ile AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ise "Yılın Milletvekili" oldu. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, "Yılın Siyaset Onur Ödülü"ne layık görülürken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a "Yılın İl Belediyesi", Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a "Yılın Halka Hizmet", Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş'a "Yılın İlçe Belediye Başkanı", Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e "Toplum Sağlığına Destek", Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek'e "Yılın Hayırseveri", Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'e "Yılın Sosyal Belediyecilik", Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir'e "Yılın En İyi Sanayicisi", Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu'na "Yılın Sosyal Belediyecilik Ödülü", Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Hatice Akgül'e "Yılın Bürokratı", Sarsılmaz Silah Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Nur Ala Sarsılmaz'a "Yılın İş Kadını" ödülleri verildi.

Ordu halkıyla kurduğu güçlü bağ nedeniyle ödüle layık görülen AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, "Bu tür ödül programları topluma yeni sorumluluklar yüklüyor ve toplumun hareketliliğini sağlıyor" dedi.

Herkesin aynaya bakarak, kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini anlatan Ünal, "Fakat geçmişten gelen bazı milli ve manevi duyguların yaşatılması daha da önem arzediyor. Buhara ismi de onlardan bir tanesidir. Dolayısıyla derginin ve yayın kuruluşunun böyle bir ismi manidardır. Kendilerini ayrıca tebrik ediyorum. Çünkü biz kendimizi geçmiş ve gelecek arasında köprü olarak görmezsek bizden sonraki nesil ancak buharlaşmış bir buharadan ya da buharlaşmış bir milli varlığımızın kurbanı olabilirler. Bizi batı toplumundan ayrılan en önemli unsur birlik ve beraberliğimizin en zor şartlarda da dahi bozulmamasıdır. İnşallah ben bu ödül vesilesiyle bundan sonra daha dikkatli hareket ederim" ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, ödül töreninde yaptığı konuşmada, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti. Belediye başkanlığı'nın hizmetkarlık olduğunu belirten Yılmaz, "Hizmetkarlıkta kusur etmemeye çalışıyoruz ve şehirimizin hizmetkarıyız. Bolu heralde coğrafi olarak yeryüzünün en çok takdir edilen yerlerinden birisi. Öyle bir yerde Allah nasip etti, belediye başkanı oldum. Tabi şehir böyle bir doğayla hiç uyumlu değildi, onu uyumlu olma görevini de Allah bize verdiğini düşündük. Bugüne kadar halkımıza hizmetkar olmaya gayret ettik. Tünelin ve ucunda ışıkla bunu başaracağız. Hizmetlerimiz daim olacak" şeklinde konuştu.

Vatan Şaşmaz ve Çiğdem Tunç'un sunuculuğunu yaptığı törende ayrıca, Ahmet Özhan "Yılın En İyi Türk-Sanat Müzik Sanatçısı", Yonca Evcimik'e "Yılın Hayvansever Sanatçısı", Sabah Gazetesi Yazarı Ali Öcal "Yılın Spor Yazarı", Gökhan Türkmen "Yılın Pop Müziği Sanatçısı", Ahmet Selçuk İlkan "Yılın Şairi", Cengiz Bozkurt "Yılın Dizi Oyuncusu" olurken, Bedia Akartürk'e ise "Türk Halk Müziği Onur" ödülü verildi.

Törenin ardından ödüle layık görülenlerle beraber pasta kesildi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile