Bulanik Polisinden Dolandiricilik Ve Hirsizliga Karsi Bilgilendirme

Bulanik Polisinden Dolandiricilik Ve Hirsizliga Karsi Bilgilendirme

MUS – Mus’un Bulanik Ilçe Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Büro Amirligi ekipleri, iletisim yolu ile dolandiriciliga karsi vatandaslari bilgilendirip brosür dagitti.

Bulanik Ilçe Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Büro Amirligi ekipleri, sehir merkezinde vatandaslarin yogun olarak bulundugu alanlarda telefonla dolandiricilik, hirsizlik, internet yoluyla dolandiriciliga karsi alinabilecek önlemler ve yapilmasi gerekenler hakkinda bilgilendirmelerde bulundu. 15 Temmuz Parki’nin önünde bulunan bankalarin önünde ve çarsi merkezinde vatandaslara yönelik bilgilendirmede bulunan Toplum Destekli Polislik Büro Amirligi görevlileri, yaz aylarinda yasanabilecek hirsizlik olaylari, telefonla dolandiricilik, dogrudan dolandiricilik, bisiklet hirsizligi ve diger olaylara karsi vatandaslari bilgilendirerek brosür dagitti.

Özellikle telefonla dolandiricilik olaylarina deginen polis memurlari, telefonla arayan sahislarin kendilerini kamu görevlisi olarak tanitip, aradiklari kisilere korku ve panik olusturarak para veya altin gibi maddi istekte bulunduklarini dile getirerek, bu kisilere itibar etmeden derhal 155 Polis Imdat hattini aramalarini istediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile