Bulanik'ta Fidan Dikimi

Bulanik'ta Fidan Dikimi

Mus’un Bulanik ilçesinde "Milli Agaçlandirma Günü" kapsaminda fidan dikimi gerçeklesti.

Bulanik Said Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlige Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Mehmet Ilidi, Ilçe Garnizon Komutani Tekin Kipçak, Emniyet Müdürü Aytaç Tefek , Milli Egitim Müdürü Yalçin Tunçel, okul müdürleri, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Burada bir açiklama yapan Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Mehmet Ilidi, ”Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, ‘11 Kasim Agaçlandirma Seferberligi’ nedeniyle yayimladigi genelgede, Türkiye’nin 78 milyon hektarlik alaniyla, ekolojik bakimdan zengin bir çesitlilige sahip oldugunu belirtti.

Bundan dolayi çok mutluyuz. Ilçemizde orman alanlari çok az, gençlerimizle bu alanlari doldurmak istiyoruz. Her fidan bir nefes diyoruz. Oksijenimizi nefesimize aktariyoruz" dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan fidanlar, katilimcilar tarafindan toprakla bulusturuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile