Bulaşık Makineli, İnternetli ve Doğalgazlı Kahvehaneye İlgi

Tavşanlı beldesinde, Cevdet Cengiz'in işlettiği, doğalgaz kullanılan, bulaşık makinesi kullanılan ve internet hizmeti verilen kahvehane vatandaşlardan ilgi görüyor.

Cengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aşırı kalabalık nedeniyle eskiden kahvehanede bulaşık yıkamakta çok zorlandığını söyledi.

Sonuçta bir bulaşık makinesi almaya karar verdiğini belirten Cengiz, "Bulaşıkları günde 4-5 kez bulaşık makinesiyle yıkıyorum. Her seferinde 75 veya 80 bardak yıkanıyor ve bardaklar çok temiz oluyor" dedi.

Müşterilerin önce kendisiyle dalga geçtiğini anlatan Cengiz, "Bana 'Kahvede bulaşık makinesi olur mu?' dediler. Ben de 'Daha güzel ve hijyenik olacak' dedim. Daha sonra memnun olmaya başladılar" diye konuştu.

Cengiz, kahvehanesine, müşteri memnuniyeti için internet ve doğalgaz da bağlattığını aktardı.
LPG tüpü kullanırken masrafının çok olduğunu vurgulayan Cengiz, şunları kaydetti:
"Ayda 4-5 tüp bitiyordu. Doğalgaz çektirdik, memnun kaldık. Artık soba yakmıyoruz. Soba yaktığımız zaman kahvehane kir, pas içinde oluyordu ama şimdi daha temiz. Ayrıca müşteriye daha iyi hizmet vermek için kahvehaneme internet bağlattım. Müşterilerim çok memnun."
Müşterilerden Recep Cengiz ise işletmecinin, temizliğe çok önem verdiğini belirtti.

Bulaşık makinesi aldığında birçok müşterinin şakayla karışık Cevdet Cengiz'e takıldığını anlatan Cengiz, kahvehanenin temiz olması, internet ve doğalgaz bulunmasından dolayı çok memnun olduklarını bildirdi.
Bardakları bulaşık makinesiyle yıkamanın temizlik bakımından çok güzel bir uygulama olduğunu ifade eden Eşraf Samancı ise tüm kahvehanelerin bu işletmeyi örnek alması gerektiğini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile