Buldanli Minik Berin Su Tasarrufu Projesiyle Özel Ödülün Sahibi Oldu

Buldanli Minik Berin Su Tasarrufu Projesiyle Özel Ödülün Sahibi Oldu

DENIZLI – Denizli Buldan’da 4. sinif ögrencisi Berin Yilmaz, hazirladigi ‘Suyun Sonsuzlugu’ projesiyle DENIB tarafindan düzenlenen yarismada özel ödülün sahibi oldu.



Buldan Güngör Cerit Cumhuriyet Ilkokulu 4/B sinifi ögrencisi Berin Yilmaz, Denizli Valiliginin himayelerinde Denizli Ihracatçilar Birligi (DENIB) ve Il Milli Egitim Müdürlügü’nün isbirliginde bu yil altincisi gerçeklesen Inovatif Fikirler Yarismasinda ‘DENIB Özel Ödülünü’ alarak ailesini ve Buldan’i gururlandirdi.

Minik bulusçu Berin Yolmaz, ödül alan "Suyun Sonsuzlugu” projesi ile tatli su kaynaklarinin korunmasinin, kres ve anaokulundaki çocuklarda farkindalik olusturmasini hedefliyor. Ilerleyen zamanlarda aktif sekilde tasarlanirsa tüm okullara entergre edilecek sistem ile su tasarrufunda zirve noktaya ulasilmayi amaçliyor.

Basarili ögrenci Berin Yilmaz, Denizli Il Milli Egitim Müdürlügü’nün düzenledigi Dede Korkut Öykülerinden hareketle yeni bir öykü yazma yarismasinda da, tüm ildeki ilkokul ögrencileri arasinda il birincisi olarak ailesi ve ögretmenlerini gururlandirmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile