Buldugu Cüzdan Ve Paranin Sahibine Ulasmak Için Kapi Kapi Dolasiyor

Buldugu Cüzdan Ve Paranin Sahibine Ulasmak Için Kapi Kapi Dolasiyor

Aydin’in Kösk Ilçesi’nde yasayan ve bir haftadir buldugu cüzdan ve paranin sahibine ulasmak için kapi kapi dolasan Bayram Yeler, adeta ‘insanlik ölmemis’ dedirtiyor. Yaklasik bir haftadir isi gücü birakip cüzdan sahibini arayan genç, Kösk Belediyesi’nden anons ettirerek içinde bir miktar para bulunan siyah renkli kadin cüzdani düsüren kim varsa artik ortaya çikmasini istedi.

Kösk ilçe merkezinde esnaflik yaptigini belirten Bayram Yeler, “Geçtigimiz gün sokakta yürürken siyah renkli bir kadin çantasi gördüm. Baskasinin eline geçmesin sahibine ulastirayim niyetiyle cüzdani aldim. Içinde bir miktar para var ama ne kimlik ne de bir iletisim bilgisi var. Buldugum günden beri arayip sormadik yer birakmadim. Ancak cüzdan ve paranin sahibine ir türlü ulasmadim. Üstümde çok büyük bir yük var. Beni bu yükten kurtarin” diyerek cüzdani Kösk Belediyesi’nin anons merkezine teslim etti.

Kösk Belediyesi görevlisi Halil Kumas, tarafindan buluntu cüzdanin sahibinin belirlenmesi için ilçe genelinde anons yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile